Ensimmäisessä erässä Geggamojaa tuli sinistä taskumekkoa ja 3/4 osa leggingsejä. Ja nämä eivät kyllä pettäneet taaskaan. Malliltaan ihana, kuten myös kangas tuntuu todella laadukkaalta. Tässäpä taas koko-opasta ja sovittelukuvia.

IMG_9068

107 cm tyttösellä päällä mekko kokoa 98/104. Mekko on just sopiva, mutta kasvunvaraa ei ole yhtään. Eli tytölle parempi koko on 110/116, joka on vielä kyllä reilu, mutta koska hihoissa on pitkät resorit jotka voi kääntää, niin on käytössä kuitenkin hyvä.

Mekon kaveriksi on sekä sinisiä että punaisia 3/4 osa leggingsejä. Leggingsit on kooltaan melko pieniä verrattuna yleisesti Geggamojaan. Koko 110/116 on juuri sopiva tytölle. Tosin vyötärö on sen verran korkea, ettei kuitenkaan jää heti pieneksi. Leggingsien malli on melko kapea, mutta trikoo kuitenkin joustaa hyvin.

IMG_9083

Leggingseissä on kivoja yksityiskohtia, kuten takana olevat rypytykset sekä saumojen päällä olevat tikkaukset

Lisää Geggamojaa tulee pian, collegehousuja, hupparia, collegehaalaria, mitäköhän ihanuuksia vielä! Viimeisessä erässä sitten t-paitaakin 🙂

Nyt tämän viikon ajan (10.3.2013 asti) kaikille uutta Geggamojaa tai Maxomorraa tilanneille lahjakortti kaupan päälle. Lahjakortin arvo määräytyy koko tilauksen loppusumman mukaan (10%), ja lahjakortti on voimassa seuraavat 6 kk. Eli voit käyttää sen vaikka seuraavaan erään Geggamojan tai Maxomorran uutuuksiin 🙂

Hiihtoloma tarjouksia!

IMG_8873

Hiihtoloman kunniaksi DUNSin t-paitaa ja sekä Katvigista pieni erä löytyy alennetuin hinnoin verkkokaupasta. Nyt kesäksi ihanat t-paidat! Lisäksi myös ihana DUNSin omenamekko tarjouksessa. Ja poistokorissa myös tuotteita reiluin alennuksin 🙂

Katvig “Berry” -mekko

Tämä mekko oikein odottaa kesää. On tarpeeksi hieno vaikka kesähäihin, tai sitten ihan kesän kaupunkireissulle, satamaan syömään jäätelöä, rantareissun jälkeen päälle. Hellepäivänä. Sadepäivänä sukkiksien ja neuletakin kanssa. Niin ihana. Kevyt ja pehmeä. Saiskohan tällaista vaikka itsellekkin?

Tyttösen päällä koko 110. Kokoa pienempi olisi sopiva just nyt, mutta ei enää olisi yhtään kasvunvaraa.

Hiihtoloma viikko on alkanut täällä. Ja sen kunniaksi nyt sitten Hiihtoloman hulinat. Hulinatarjoukset aloittaakin tämä ihana Berry – mekko, joka nyt viikonlopun ajan.

Geggamojan kevät -osa 1