Lapsen kuva

Liandlo poistuu Pakkaspeikon valikoimista. Uusi mallisto ei enää ollut luomupuuvillaa, joten Liandloa ei Pakkaspeikon valikoimiin enää tullut.

Nyt loput Liandlon viimesyksyn malliston vaatteet todella edullisesti poistokorista. Lisäksi esim. DUNS Sweden sydänmekkoa hyvässä alessa 🙂 Geggamojaa enää viimeiset kappaleet jäljellä, ja Katigin ihania velourhousujakin löytyy vielä jossain koossa.

Arvotaan pipoja

Pitkästä olisi aika laittaa arvontaa pystyyn myös tänne blogin puolelle! Kevään tullessa vaatetusta pitää keventää (niitä aikoja odotellessa, täällä aamulla taas reilusti pakkasta ja ihana tuisku! ), joten trikoopipoille alkaa kohta olla tarvetta!

Pipot

Pipon saa valita sen hetkisen varastotilanteen mukaan. Pipot ja koot löytyvät Pakkaspeikon verkkokaupasta.
Arvontaan osallistut seuraavalla tavalla, sinulla on mahdollisuus saada maksimissaan 3 arpaa:
1. Kommentoimalla tätä blogikirjoitusta. Anonyymit muistakaa jättää nimimerkki!
2. Olemalla blogin lukija. Liittyä voi oikeasta reunasta.
3. Voit saada ylimääräisen arvan linkittämällä tämän postauksen omaan blogiisi käyttämällä ylläolevaa kuvaa. Muista mainita tästä kommentissasi.
Aikaa osallistua arvontaan on 27.3.2013 asti, ja arvonta suoritetaan torstaina 28.3.2013 joilloin voittajat julkaistaan täällä blogissa.

Arpaonnea kaikille!

Muistakaa myös käydä kurkistamassa verkkokaupan tarjontaa, kevään uutuuksia on tullut Maxomorralta, DUNS Swedeniltä, Katvigilta ja Geggamojaa tulee pian lisää! Poistokorissa reilulla alennuksella edellisten kausien tuotteita!

Pakkaspeikko “Geoflowers” ruttupipo

Ja sitä saa myös aikuisten koossa ! Tästä olisi kiva ommella myös aikuiselle. Päässä olisi aivan ihanan imetystunikan malli, mutta vielä ei ainakaan ole ehtinyt ajatellakkaan kaavoittamista ja koeompeluita. Mutta nyt ensimmäisenä pipoa ja sitten tästä olisi tarkoitus ommella myös tunikaa myyntiin. Lähinnä vain mietin, että tekisikö singoalla tyyppistä kuminauha pääntiellä (ja lyhthihaisena näin kesää kohden) vai sitten ihan resoria pääntielle.

IMG_9158

Ja kuten kuva kertoo Pakkaspeikkolassa odotetaan muutakin kuin kevättä ja kesää 😉 Kesän loppupuolelle suuntautuu tuo muu odotus. Tässä on myös syy siihen, miksi talvella Pakkaspeikon oma mallisto jäi aika suppeaksi. Pahoinvointi vei pahimillaan tippaan, joten siinä olotilassa ei oikein ompelemaan pystynyt. Nyt olo on korjautunut ja energia palautunut, joten on ihanaa ommella ja tehdä töitä, ja nauttia elämästä muutenkin. Mutta kankaita on vino pino (autoja, pesukarhua, palloa, geoflowersia sekä tulossa vielä sinistä kukkakangasta), joten toiveita myös siitä mitä niistä olisi kiva saada otetaan ilomielin vastaan!
Mutta oikein ihanaa viikonloppua kaikille, kelit ainakin on aivan ihanat!

Geggamoja ale

Nyt kun kevään Geggamojaa on saapunut, niin viimesyksyn vaatteiden viimeiset kappaleet löytyvät poistokorista reilusta alesta! Näitä on enää hajakokoja, ja muutamia kappaleita per koko jäljellä. Nämä kaikki on meillä olleet tosi suosittuja vaatteita. Ihania pukea ulkovaatteiden alle, ihanan pehmeitä ja joustavia sisäleikeissä, ja myös siistejä kauppareissuille. Ja mikä tärkeintä, kestäneet pesussa ja käytössä tosi hyvin! Eli nyt laadukasta lastenvaatetta alessa!
Tyttö
Ja Geggamojan uutuuksien ensimmäinen erä on saapunut, ne kannattaa kurkata myös! Tämän kevään Geggamojan ja Maxomorran ostajalle nyt tämän viikon ajan (10.3.2013 asti) lahjakortti Pakkaspeikon verkkokauppaan kaupan päälle. Lahjakortin arvo määräytyy koko tilauksen loppusummasta (10%), ei siis pelkästään Maxomorran ja Geggamojan tuotteista. Jos osa tuotteista palautetaan, niin myös lahjakortin arvo laskee.
Liandloa superedullisesti!